Yanie Mohd Zaki's

prankk nite =)

salam...

ciknoniey nak hupdate sal kami punye
 plan utk prankk diva yussss 4 his becoming birthday on 19 jan
yg dah kami buat td

y tonite??
sbb diva tu dah balik mase tarikh tu n kami pon ade paper haritu
so bnda ni baru di rancang semalam sbnrnye..
asalnye plan ni hasil idea si rumate..
tp ciknoniey plak dikatenye masterplan..
hahahahah

okeyh..disebabkan mlm td kami ade discussion utk 
paper tech comm so kami pilih utk prankk die mlm ni jgk.. 
kami plann utk simbah je die dgn airr..
(sebabxdabajetnakbelikekbagai)
biase la kan hujung2 sem ni..keringg uollsss
hahahaah

cik noniey maseh ingt 2 minggu lepas time stdy week
si diva ni ade la kol ciknoniey habaq nak prank si cassy 
on her birthday siap plan nk gune teloq n tepung bagai,
tp x jd sbb si cassy ni allergic dgn bnda2 cmtu..
(sayangrambutletewwww)
 pastu die ckp nk prank cass dengan simbah air
last2 die plak yg kne simbah!
hahahahaha

so sebelum kami pi discussion tu cik noniey dah pesan 
kt mereka2 yg terlibat suh siap2 bawak air lam botol..
naseb baek x bawak segelen airr...
heheheheh

pas habs discussion, kami ke ivory utk dinner..
dinner ke?? dah kul 11 kottt, kire dinner+supper la kannn

kat sane ciknoniey plak mention yg nk wt game sbb 
stress sgt asyik membace je kann
sbnrnye mention cmtu sbb nk tarikh si diva nasrul
die kan dok tekun so bila dah ckp cmtu atleast ade sbb la die 
nk pi padang kawad balik xde la si diva yusss pelik kannn..

n mase kt padang kawad ciknoniey pon bg la
 arahan utk mulekan game
buat segi tiga bagai lah... idea si diva bulu leteww
n bila aje semua dah ready kami pon simbah la dengan airrrrr
sonok bile tgk die basah...hahahahah (gelakjahat)

so mlm ni kebasahan n kesejukan la si diva yusss tuuu
tu la selalu sgt kenekan org tgk2 die pon terkena jugakkk
jatuh saham okeyh balik bilek basah kuyup..
hihihihihihi

ok lah.. tu je kronologi utk prannkk mlm nie...
harap2 si diva yusss xmarah ciknoniey yerrrrrrrrrr
laen tahun kami buat lebih kaw2 punye
ngehngehngeh

k.bai!



ishhh..tudung kelepot! muke ciknoniey cam teeeeeeeeeee! grrrr!

video


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home